Snart bär det av mot GIH för examensmiddagens efterfest :) Dagen har varit så himla effektiv! Jag har fått i princip allt gjort som jag planerat + en hel del mer, sånna dagar känns riktigt bra :) Hoppas ni haft en bra onsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Började denna dag med en videoinspelning på södra sidan av stan. Jag körde lite pole tricks som ska vara med i en reklam för gaming produkter, som ni kan se på bild ovan. Får inte visa masken jag hade på mig men om ca 2 veckor sa det att det är okej så vi får vänta med spänning på resultatet haha :D Det var iallafall ett kul jobb och de hade fantastiskt ljus, skulle vilja fota där en hel dag!!! 

Likes

Comments

​Som några av er vet så får jag extremt torra läppar när jag åker iväg och jobbar på läger, de är säkert en kombination av den kalla ishallen, många timmar jobb, lite sömn och kanske en smula vätskebrist ibland. Jag fick tips av min kära vän Johanna Wick att testa detta läppbalsam och efter helgen i Rimbo har jag inte en skråma på läpparna! Nu hade jag dock inte lika många istimmar som jag brukar men ändå! Ska bli spännande och se hur det fungerar i sommar!

Likes

Comments

Så synd att jag inte tog men min riktiga kamera, hittade den perfekta stolpen att göra pole trix på som ni ser.. Men kul med någon bild än ingen :) Helgen i Rimbo med Västeråsgänget var superbra, massa härliga åkare, kollegor och föräldrar, bra boende och jättebra mat! :) Idag har jag varit och fixat mina naglar, gymmet och gjort sånna tråkiga "måsten" samtal. Om 6 dagar flyttar vi och åker till Tjeckien! Känns helt galet och som att det är 1000 grejer som måste göras. Nu kör vi! :)

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Rimbo på läger med IFK Västerås KK! Ondrej är också med och det har varit en superbra första dag :-) Sist jag var här var jag kanske 15 år haha riktig nostalgi att vara tillbaka!

Likes

Comments

God morgon! Gårdagen var superhärlig. Började med att träffa efterlängtade Gabbi på Reload superfood bar vid sergelgången. Supermysigt att äntligen ses igen, har saknar henne massor! Sen åkte jag till gymmet, direkt efter det gjorde jag mina naglar och sedan när jag kom hem var Nicky och Ramtin på besök en stund. Sålde lite möbler och en cykel också! :) Denna morgon var dock crazy, skulle gå ner med kartonger och annat skräp i vårat soprum i huset. När jag gått in i rummet ser jag helt plötsligt en man som ligger bakom en containern och sover.. tror jag iallafall. Jag blev ju livrädd och sprang ut. Han såg inte ut att bo i huset så han måste ha smugit sig in och bara de känns så läskigt att folk tar sig in där, de är skitmånga låsta dörrar så förstår inte hur men kul känns det ju inte...

Likes

Comments

Hej på er! Blev ingen bloggning igår, arbetade i Göteborg där jag gjorde ett nytt kortprogram till Emelie Nordqvist, som var superduktig! och när jag kom hem gick jag ut och sprang 5km sedan ordnade med en del "måsten". Kom i säng redan 21:00 haha!
Nu sitter jag på en frisör salong i Stockholm och ska agera hårmodell, inget crazy men slingor och lite klipp ska de bli, återstår att se 💇🏼☕️

Likes

Comments

​Cykeln är fixad och min starka karl bar hem den (Hö hö hö :P) Nu är den som ny iallafall och kändes så skönt att trampa runt idag och känna att man faktiskt kom någon vart! Dock ska den säljas inom 2 veckor... Men kan njuta av den ett tag till :) <3 

Likes

Comments

BBQ och fotboll med ett härligt gäng denna lördag lunch/eftermiddag! :D <3

Likes

Comments

Tada! Några av bilderna vi tog igår :D Vilken fantastisk fredag det var :) Idag ska jag träffa lite skridskokompisar och grilla i solen :) Hoppas ni får en fin lördag mina vänner <3

Likes

Comments